Πτώχευση THOMAS COOK

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε την παρακάτω προσφορά που λάβαμε  από Γερμανική Δικηγορική εταιρία με  Έλληνες  ιδιοκτήτες.

Επειδή οι όποιες διαδικασίες κινήσουμε πρέπει να γίνουν ΑΜΕΣΑ , σας παρακαλούμε πολύ , όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ,  να μας ενημερώσετε τις επόμενες 2 ημέρες .

Το κόστος θα έχει σχέση με το πόσες επιχειρήσεις θα συμμετέχουν.

Το Δικηγορικό γραφείο είναι διατεθειμένο  να στείλει εκπρόσωπο του στο Ηράκλειο, προκειμένου να μας ενημερώσει προσωπικά.

Ευχαριστούμε για την άμεση απάντηση σας.

Με εκτίμηση

Νίκος Χαλκιαδάκης

Πρόεδρος

 

Από: Sozietät Spiliakos & Kotsopoulos [mailto:kanzlei@sk-sozietaet.de] Αποστολή: Wednesday, October 02, 2019 4:05 PM
Προς: info@heraklion-hotels.gr
Θέμα: Πτώχευση Thomas Cook GmbH

Αξιότιμες κυρίες,
αξιότιμοι κύριοι,

επανερχόμεθα στη σημερινη μας επικοινωνια και σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Είμαστε η γερμανική δικηγορική εταιρία Spiliakos & Kotsopoulos έδρα τη Φραγκφούρτη. Η εταιρία μας έχει ιδρυθεί πριν 13 έτη και εξειδικευεται στο Εμπορικό και Τραπεζικό δίκαιο.

Και οι δυο διευθύντοντες εταιροι ημασταν επικεφαλεις της Νομικής υπηρεσίας της πρωην Emporiki Bank Germany GmbH για σειρά πολλών ετών στη Φραγκφούρτη.

Εκπροσωπούμε αποκλειστικά στη Γερμανία μεταξύ άλλων την ALPHA BANK, την Τράπεζα Πειραιως καθώς και είμαστε οι εκκαθαριστές της πρωην Emporiki Bank Germany GmbH.

Έχουμε μεγαλή εμπειρία στη διαχείριση πτωχευσεων πολυεθνικών εταιριων και στο παρελθον ειχαμε διαχειριστεί αναγελλίες στις πτωχευσεις πολυεθνικών όπως πχ της BBS AG, Phillipp Holzmann AG, Lehmann Brothers κ.α.

Το 2010 είχαμε διεξαγει σειρά δικών κατα της Thomas Cook AG στη Φραγκφούρτη λόγω μη καταβολής οφειλόμενων ποσών σε μεγάλα ξενοδοχεια της Κέρκυρας με εισπραξη 75% των οφειλόμενων ποσών.

Στην εν λόγω περίπτωση όπως προκύπτει απο το συνημμένο, στις 25.09.2019 μετά από αιτηση πτώχευσης της εταιρία Thomas Cook GmbH Το Ειρηνοδικείο Bad Homburg διόρισε προσωρινό συνδικο τον δικηγόρο Fabio ALgari μελος του γνωστού σε εμάς δικηγορικου γραφείο από άλλες υποθέσεις, Hermann Rechtsanwälte.

Ο προσωρινος σύνδικος έχει καθηκον να διασφαλίσει την πτωχευτική περιουσια και εντος δυο με τριων μηνών να συνταξει έκθεση όπου θα αποφάινεται εαν υπάρχει πτωχευτική περιουσια ικανη για την διενέργεια της πτωχευτικής διαδικασίας, εάν υπαρχει δυνατότητα εξυγίανσης εν πτωχευτική λειτουργια ή εάν η μόνη λύση είναι η εναρξη της πτωχευτικής διαδικασίας.

Είναι πολύ σημαντικό οι πιστωτες να έχουν μια κοινη γραμμή και εκπροσώπηση διότι το κύριαρχο όργανο ειναι η συνέλευση των πιστωτών όπου όσο μεγαλύτερη είναι ποσόστωση ενος δανειστή τόσο μεγαλύτερη η επιρροή του.

Έχουνε ήδη ερθει σε επαφη μαζί μας ξενοδοχεια στην Κέρκυρα για το ίδιο θέμα.

Είμαστε διατεθειμένοι να εκπροσωπήσουμε όλα τα ζημιωθέντα τα μέλη σας με στόχο την καλύτερη δυνατή εξέλιξη

Αναφορικά με την αμοιβη για να μην υπαρξει μεγάλη επιβάρυνση ειμαστε διατεθειμένοι να γίνει συνολικη συμφωνια για όλα τα ξενοδοχεία ώστε να μειωθούν τα έξοδα.Ειδάλλως αυτη εξαρταται από το ύψος της απαίτησης ανα ξενοδοχείο.

Επί του παρόντος ειναι σημαντικό να εκπροσωπηθείτε άμεσα έναντι του Συνδίκου ενημερώνοντας τον για την υπαρξη απαιτησεων ανά ξενοδοχείο.

Για οιεσδήποτε ερωτήσεις ειμαστε στη διάθεση σας είε μέσω μεηλ είτε απευθείας στο προσωπικο μου τηλέφωνο 0049 1743553077.

Με εκτίμηση

Α.Κωτσόπουλος, LL.M

Sozietät
Spiliakos & Kotsopoulos
Arndtstr. 18
60325 Frnakfurt am Main Tel: 0049 69 94948770
Fax: 0049 69 949487720