Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης, δώρισε δύο συσκευές ψηφιακών ταχογράφων, για τις ανάγκες της Τροχαίας ΒΟΑΚ.

Η ενίσχυση της ασφάλειας στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης αποτελεί προτεραιότητα για τους φορείς και τις υπηρεσίες της Κρήτης, που καταβάλουν προσπάθειες, προκειμένου ο κύριος οδικός άξονας της Κρήτης, να είναι πιο ασφαλής για τα χιλιάδες οχήματα που διέρχονται καθημερινά από αυτόν.
Και ενώ το έργο του Βόρειου Οδικού Άξονα αποτελεί μια διαχρονική διεκδίκηση για την Κρήτη, τόσο για τον τουρισμό, όσο και για την ανάπτυξη αλλά και την καθημερινή εξυπηρέτηση των πολιτών, φορείς και υπηρεσίες μεριμνούν προκειμένου να παρέχουν την μέγιστη δυνατή ασφάλεια ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που η κυκλοφορία, αυξάνεται κατακόρυφα. Στόχος είναι η μείωση των παραβάσεων σε συνδυασμό με τα αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας, να συμβάλλουν στον περιορισμό των τροχαίων ατυχημάτων και να μειώσουν παράλληλα τον χρόνο αναμονής στην διάρκεια των τροχονομικών ελέγχων.
Ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Κρήτης που έχει επανειλημμένα θέσει το ζήτημα της ασφάλειας και των υποδομών αλλά και την ανάγκη να υλοποιηθεί το έργο του ΒΟΑΚ στην Κρήτη προς όφελος των κατοίκων και του τουρισμού, παρέδωσε χθες δύο συσκευές ψηφιακών ταχογράφων, για τις ανάγκες της Τροχαίας ΒΟΑΚ. Στόχος είναι η αξιοποίησή τους για την μείωση του χρόνου ελέγχων σε βαρέα οχήματα, όπως τα λεωφορεία και τα φορτηγά αλλά και των παραβάσεων και συνεπώς την μείωση της πιθανότητας για τροχαία ατυχήματα.