Κοινωνική Αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είναι πλέον γνωστό σε όλους μας,  ότι η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και ελλείψεις βασικών ειδών επιβίωσης σε πολλούς  συμπολίτες μας.

Καθημερινώς φθάνουν αιτήματα στα γραφεία μας από Δήμους, Εκκλησία, Νοσοκομεία και  φιλανθρωπικές οργανώσεις , για στήριξη και ενίσχυση όλων αυτών των αναξιοπαθούντων κατοίκων του νομού μας.                                                         Όλοι αυτοί ελπίζουν !! και περιμένουν !!   ότι ο κλάδος μας , όπως πάντα , θα σταθεί δίπλα τους.

Οι άμεσες ανάγκες κυρίως εστιάζονται σε  τρόφιμα  μακράς διάρκειας σε Ξενοδοχειακό ιματισμό, σε έπιπλα  καθώς  και σε ηλεκτρικές συσκευές.

Πως μπορεί να γίνει η αποστολή.

Πρώτον. Ενημερώνοντας μας για τα είδη που μπορείτε να διαθέσετε , εμείς θα  σας φέρουμε σε επαφή με τον ενδιαφερόμενο φορέα, ο οποίος θα παραλάβει τα είδη απ’ ευθείας από τον χώρο σας  χωρίς την μεσολάβηση μας.

Δεύτερον. Αποστέλλοντας στα γραφεία μας  τα είδη που μπορείτε να διαθέσετε  ( έστω και 1 κιλό τρόφιμο) , και το Διοικητικό  Συμβούλιο της Ένωσης , θα τα κατανείμει τα είδη στους φορείς , ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Ευελπιστούμε ότι,  για μια ακόμη φορά,  θα ανταποκριθείτε στην παραπάνω προσπάθεια , ώστε ο κλάδος μας,  να  δείξει τα πραγματικά του αισθήματα στην τοπική  κοινωνία .                                                Η προσφορά σας ακόμα και μιας ελάχιστης ποσότητας είναι ύψιστης σημασίας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας

Νίκος Χαλκιαδάκης                  Αλέξανδρος Αγγελόπουλος